Werkzoekend Polen

Bent u werkzoekend en komt u uit Polen? Dan kunt u nu bij Progress terecht. Een uitzendbureau dat Poolse en ander Oost-Europese mensen werft en te werkstelt.

Bij Progress Uitzendbureau B.V. in Eindhoven bent u aan het juiste adres als u werkzoekend bent, uit Polen of Tsjechië komt en in het bezit bent van een Duits paspoort. Ons uitzendbureau werkt met een hecht team van specialistische en ervaren medewerkers, die verdeeld zijn over 2 vestigingen in Eindhoven en Best. Progress stelt mensen te werk in diverse sectoren, zorgt voor een goede huisvesting van de bij ons werkzame arbeidskrachten en stelt deugdelijk en representatief vervoer ter beschikking.

Momenteel hebben wij ook goede vakantiewerkers beschikbaar. Deze vakantiewerkers kunnen worden ingezet op diverse gebieden.
Wij werven die vakantiekrachten zelf en de vakantiemedewerkers komen hier in Nederland voor een klein zakcentje bij te verdienen.
Zoekt u nog een goede en voordeling vakantiekracht voor in de vakantieperiode? Neem dan contact met ons op middels onze contactgegegevens,

Progress Uitzendbureau B.V. heeft al jarenlang ervaring met het helpen van mensen die werkzoekend zijn uit Polen, Tsjechië of andere Oost-Europese landen. Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen, kijkt u dan op onze website voor meer informatie! Voor contact kunt u daar het contactformulier invullen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op het nummer  +31 (0)413490088  of u kunt ons mailen via info@progress-uitzendbureau.com.