Uitzendkrachten polen

Bent u op zoek naar uitzendkrachten uit Polen? Dan bent u bij Progress Uitzendbureau B.V. aan het juiste adres. Wij staan voor kwalitatief hoge en betrouwbare arbeidsbemiddeling. Al sinds 1999 zijn wij actief uitzendkrachten uit Polen. We beschikken over uitgebreide ervaring met uitzendkrachten uit Polen en andere Oost Europese landen.

De afgelopen jaren hebben wij niet stil gezeten. Onze organisatie heeft een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Eén ding is echter onveranderd: Wij garanderen de kwaliteit van onze medewerkers. Progress werkt met een hecht team van specialistische en ervaren medewerkers in binnen- en buitendienst en staat daardoor garant voor een prettig persoonlijk contact. Dit leidt tot een goede samenwerking tussen de opdrachtgever, de uitzendkracht uit Polen en Progress Uitzendbureau.

Voor een betrouwbare arbeidsbemiddeling kiest u dus voor Progress Uitzendkracht! Onze arbeidskrachten uit Polen zijn flexibel, hebben geen ‘negen tot vijf’ mentaliteit, kennen nauwelijks een ziekteverzuim en hebben een hoge productiviteit. Op deze website kunt u uitgebreide informatie vinden over onze organisatie en onze werkwijze.

Neem nu contact met ons op via +31 (0)413490088 of info@progress-uitzendbureau.com.