Uitzendbureau Eindhoven

Bent u op zoek nar een uitzendbureau in de buurt van Eindhoven?

Voor Poolse, Nederlandse en andere mensen uit Oost Europa is er een speciaal uitzendbureau in Eindhoven: Progress Uitzendbureau B.V. Wij werken met een hecht team van specialistische en ervaren medewerkers en zijn gespecialiseerd in het werven en te werkstellen van Poolse en andere Oost Europese arbeidskrachten. Onze uitzendkrachten wonen in de omgeving van Eindhoven. Daarnaast werven wij sinds ca. 2008 ook Nederlandse uitzendkrachten.

Progress Uitzendbureau B.V. is een uitzendbureau in Eindhoven met een jarenlange ervaring in het werven en plaatsen van arbeidskrachten uit Polen en Nederland. Wij stellen mensen te werk in diverse sectoren en nemen ook complete projecten aan. Daarnaast zorgen wij voor een goede huisvesting van de bij ons werkzame arbeidskrachten en stellen ze deugdelijk en representatief vervoer ter beschikking. Eventueel biedt Progress ook ondersteuning bij het vertalen van huisregels en Arbo reglementen.

Zoekt u een uitzendbureau in de buurt van Eindhoven die werknemers levert in Eindhoven,  Den Bosch, Sint Oedenrode, Nijmegen, Tilburg, Weert en omgeving? Dan bent u bij Progress Uitzendbureau B.V. aan het juiste adres! Kijkt u op onze website voor meer informatie. Daar kunt u voor vragen en/of opmerkingen het contactformulier invullen. Telefonisch zijn wij bereikbaar op het nummer +31 (0)413490088 of u kunt ons e mailen via info@progress-uitzendbureau.com. U kunt natuurlijk ook altijd bij ons langs komen op het kantoor in Flight Forum in Eindhoven!