Uitzend bureau Polen

Wilt u graag meer informatie over Progress uitzend bureau Polen die werkt met Polen?

Progress Uitzend bureau B.V. is gevestigd te Eindhoven en werkt met een hecht team van specialistische en ervaren medewerkers in binnen- en buitendienst en staat daardoor garant voor een prettig persoonlijk contact.

De oprichters zijn gestart met het werven en te werkstellen van Polen en Oost Europese arbeidskrachten uit andere landen. Vroeger waren deze Polen en Tsjechische mensen in het bezit van een Duits paspoort en vielen onder het Schengen verdrag waardoor men gerechtigd was in Nederland te werken. Sinds 2005 mogen de Poolse en Tsjechische werknemers zonder te werkstellingsvergunning vrij arbeid verrichten in Nederland. Hierdoor hoeft de inlener van deze arbeidskrachten niet angstig te zijn voor problemen bij document controle.

Progress Uitzendbureau B.V. heeft naast Nederlandse uitzendkrachten o.a. ook veel Polen en Oost-Europese mensen in dienst. Deze mensen uit polen kunnen erg goed werken en leveren een top prestatie in een korte periode. bent u nieuwsgierig geworden en wilt u graag meer weten over het inhuren van onze medewerkers uit polen? Kijk dan snel verder op deze website en neem contact met ons op via 0413 490088 of via info@progress-uitzendbureau.com.