Poolse arbeidskrachten

Op zoek naar een betrouwbaar uitzendbureau met Poolse arbeidskrachten of andere Oost Europese arbeidskrachten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Personeel zoeken is een tijdrovend en duur karwei. Bovendien wilt u natuurlijk goede en gemotiveerde werknemers in uw bedrijf laten werken. Heeft u er wel eens bij stil gestaan dat Oost Europese  arbeidskrachten aan deze eisen voldoen?

Wij als uitzendbureau zijn gespecialiseerd in het vinden en werven van onder andere Poolse arbeidskrachten, we werven ook personeel in Tsjechië, Letland, Hongarije en Litouwen en zo besparen wij u een tijdrovend zoekwerk. Want u weet ook, in Nederland is er vaak weinig animo voor bepaald werk en dat werk moet toch ook gedaan worden. De Oost Europese arbeidskrachten draaien hun hand hier niet voor om en gaan gemotiveerd aan de slag.

De Poolse arbeidskrachten die Progress Uitzendbureau B.V. voor u geworven heeft zijn goed begeleid. Dit is al gebeurd in hun land van herkomst. Maar we blijven ze begeleiden en trainen, zelfs bij u op de werkvloer. Onze voornamelijk Poolse arbeidskrachten zijn flexibel, hebben geen ‘negen tot vijf’ mentaliteit, kennen nauwelijks een ziekteverzuim en hebben een hoge productiviteit. Daarnaast zijn deze mensen snel, zeker van henzelf en betrouwbaar. Alle projectleiders zijn meertalig die voor een optimale begeleiding voor u en de uitzendkracht zorgen.

Neem contact met ons op via +31 (0)41349008 of info@progress-uitzendbureau.com