Pools uitzendbureau

Op zoek naar een Pools uitzendbureau met veel ervaring? Voor een pools uitzendbureau kunt u terecht bij ons in Flight Forum, Eindhoven. Dit Pools uitzendbureau is gespecialiseerd in het vinden, werven en plaatsen van mensen uit Polen, Litouwen, Letland, Hongarije en Tsjechië..

Mensen die Pools, Tsjechisch, Lets, Hongaars of Litouws zijn kunnen terecht bij Progress Uitzendbureau B.V. Een pools Uitzendbureau in Eindhoven. Wij werken met een hecht team van specialistische en ervaren medewerkers en stellen mensen te werk in diverse sectoren. Daarnaast nemen we ook complete projecten aan. Wij en onze medewerkers zorgen voor een goede huisvesting van de bij ons werkzame arbeidskrachten en stellen deugdelijk en representatief vervoer ter beschikken. Indien nodig, kunnen wij mede doordat we een Pools uitzendbureau zijn en meertalige werknemers hebben u ook ondersteunen in het vertalen van huisregels en Arbo reglementen.

Bent u dus op zoek naar een pools uitzendbureau en een bureau die zich inloop van haar vestaan heeft georiënteerd over heel Europa en daardoor de beste mensen heeft, dan bent u bij Progress Uitzendbureau B.V. aan het juiste adres! Kijkt u op onze website voor meer informatie. U kunt ons ten alle tijden bereiken op het nummer +31 (0)413490088 of mailen via info@progress-uitzendbureau.com.