Ons bevlogen team

Ad van de Wildenberg

Algemeen Directeur a.i.
+31(0)6-22393901

‘Ga uit van de kracht van mensen, dan behalen ze de beste resultaten’

Samen met mijn team ben ik altijd op zoek naar de beste oplossing voor uw personeelsvraagstukken. Waar de uitzendbranche zich in het verleden richtte op het plaatsen van personeel is onze overtuiging dat tegenwoordig het plaatsen van personeel een resultaat dient te zijn van de inspanningen die wij als uitzendbureau leveren.

Brigitte van der Vleuten – van Pelt

Teamleider Financiën en Controlling
+31(0)6-49095504

‘Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!’

Sinds 2013 heb ik het geluk om in mijn woonplaats Sint-Oedenrode te kunnen werken als financieel manager bij Progress Uitzendbureau B.V. Progress Uitzendbureau is een eerlijk en transparant uitzendbureau. Dat vind ik fijn werken! Dankzij de flexibiliteit van de organisatie kan ik dit prima combineren met mijn gezin.

Ik ben mijn carrière begonnen als financieel medewerker bij Koninklijke Ahrend en vandaaruit doorgegroeid tot hoofd financiële administratie. Daarna heb ik een tijd als zelfstandig ondernemer gewerkt. Toch ben ik als gedreven en ambitieuze teamplayer het best op mijn plek bij Progress Uitzendbureau.

Naast mijn taken als financieel manager, beheer en optimaliseer ik onze processen en systemen om te blijven voldoen aan de juiste wet- regelgeving en de informatiebehoefte van onze opdrachtgevers. De meeste voldoening haal ik uit het werkplezier van een klein, gedreven team dat gemotiveerd is om elkaar te versterken en te laten groeien. Ik vind eerlijk en transparant zijn heel belangrijk. Het is niet alleen fijn om in zo’n sfeer te werken, maar ook voor bedrijven om er zaken mee te doen!

Progress-Diane-HR_4799

Diane Kielenstijn

Financieel Administratief Medewerkster
+31 (0)413-747630

‘Het glas is altijd half vol in plaats van half leeg!’

Mijn naam is Diane Kielenstijn. Met mijn zoon van 17 (Louk) en een  dochter van 15 (Ymke) woon ik in Liempde.

Van origine ben ik eigenlijk medisch secretaresse. Deze functie heb ik ook enkele jaren na mijn studie aan de MEAO uitgevoerd.

Het leuke aan mijn functie binnen Progress Uitzendbureau is het omgaan met mensen. Daarom ben ik ook blij om bij Progress uitzendbureau te mogen werken. Je hebt hier zowel contact met de uitzendkracht als de opdrachtgever. De uitdaging om je 100% in te zetten voor de klant en uitzendkracht en samen met het team van Progress Uitzendbureau tot een win-win situatie te komen spreekt mij erg aan.

Verder ben ik een persoon die niet denkt in problemen maar in oplossingen. Ieder vraagstuk is een uitdaging!

In het weekend speel ik graag een wedstrijdje hockey. Doordeweeks maak ik mijn hoofd leeg in de sportschool.

Ik beschrijf mezelf als behulpzaam, resultaatgericht, accuraat en positief.

Aleksandra Chaszczewicz

Financieel Administratief Medewerkster
+31 (0)413-747630

‘Zonder plezier in het werk, is er geen plezier in het leven’

Mijn naam is Aleksandra Chaszczewicz. Ik ben oorspronkelijk afkomstig uit Polen en woon nu al geruime tijd in Den Bosch. Mijn 10 jarige, nederlandse, werkervaring binnen de uitzendbranche heb ik opgedaan in verschillende functies van data invoerder tot office manager.

Mijn doelstelling bij Progress Uitzendbureau is een betrouwbare ondersteuning te zijn voor de financieel administratieve afdeling. Daarnaast zorg ik voor de best mogelijke relaties met onze uitzendkrachten en administratieve afdeling. Het is belangrijk voor mij dat onze medewerkers altijd goed geïnformeerd zijn en in geval van twijfel goed op de hoogte worden gesteld.

Mijn voorkeur, het werken met mensen en het hebben van een positieve invloed op hun leven, via goede bemiddeling in de ingewikkelde uitzendwereld, geeft mij veel persoonlijk voldoening.

Mijn grote passie is politiek, in dit gebied ben ik dan ook afgestudeerd. Verder hou ik er van om mijn vrije tijd actief door te brengen in de frisse buitenlucht, veel plezier geven mijn ook lange avonden met goede boek.

Kasia Fuchs

Financieel Administratief medewerkster
+31(0)413-747631

“De pessimist ziet de moeilijkheid in elke mogelijkheid. De optimist ziet de mogelijkheid in elke moeilijkheid”   –  Winston Churchill

Positieve houding ten opzichte van mensen, werk en de wereld is mijn manier van leven.

Werken bij Progress geeft me de gelegenheid om de ervaringen die zijn opgedaan verder te ontwikkelen en te delen. Betrokkenheid en discipline van het werk is een belangrijk onderdeel van het administratieproces, waar bij ik mij voor 100% inzet. De zelfde instelling verwacht ik ook van anderen.

In elke branche is de basis voor succes goede communicatie, teamwork en actief streven naar de gestelde doelen. Als ik in de gelegenheid ben om het doel van de dag te bereiken of een glimlach op het gezicht van een ander persoon te bezorgen, beschouw ik deze dag als een succes.

Progress-Jan-HR_4864

Jan van der Wal

Senior Accountmanager
+31(0)6-53795949

‘Ik overtuig ondernemers er graag van dat Progress productie én rendement kan verhogen!’

Mijn naam is Jan van der Wal. Ik werk inmiddels al meer dan 10 jaar bij Progress Uitzendbureau B.V. in de functie van relatiebeheerder en houdt me voornamelijk bezig met het uitbouwen van ons dienstenpakket bij onze relaties.

Als relatiebeheerder adviseer en overtuig ik onze opdrachtgevers. Progress biedt hen veel kansen om hun productie én rendement te verhogen. Dit kan bijvoorbeeld door met flexkrachten te gaan werken. Dit creëert meer flexibiliteit op de werkvloer, omdat er gewerkt kan worden met een kleinere vaste kern en een grotere flexibelere schil. Op die manier gaan de bedrijfskosten mee met de omzet, waardoor het bedrijfsrendement optimaal blijft of zelfs verhoogd wordt. Ik adviseer opdrachtgevers ook over de veranderende wet- en regelgeving op het gebied van de inzet van flexkrachten. Progress neemt in dit proces een ontzorgende rol aan. Waar gewenst nemen we zaken van hen over.

Ik vind persoonlijk contact met onze relaties ontzettend belangrijk. Investeren in het opbouwen van een lange termijnrelatie die gebaseerd is op vertrouwen, staat bij mij hoog in het vaandel. Op die manier weet ik wat er speelt in de verschillende sectoren en kan ik erop anticiperen met mijn advies.

Iris Derksen

Accountmanager
+31 (0)6-21181558

‘Tevreden klanten, dat is mijn doel!’

Mijn naam is Iris Derksen en kom uit Heesch.

In mijn vorige functies als planner en intercedent heb ik binnen de uitzendbranche al de nodige ervaring opgedaan. Deze ervaring komt in mijn huidige functie als relatiebeheerder bij Progress uitzendbureau BV goed van pas.

Het is voor mij een uitdaging om onze klanten tevreden te krijgen en te behouden. Ik luister goed naar de klantvraag en zal er alles aan doen om deze zo goed mogelijk in te vullen. Eerlijkheid staat bij mij hoog in het vaandel, ook wanneer ik helaas een ‘nee’ moet verkopen.

Karin Schreurs

Commercieel assistent
+31(0)413-747601

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

Mijn naam is Karin Schreurs en woon in het mooie Limburg. In mijn vrije tijd ben ik bestuurslid van de harmonie en ben ik commissielid van de jeugdharmonie.

Ik heb in diverse commerciële functies gewerkt in Brabant en in Flevoland. De laatste 3.5 jaar bij een uitzendbureau als commercieel medewerker binnendienst. De uitzendbranche is mij dan ook niet onbekend en ga bij Progress Uitzendbureau aan de slag op de afdeling Commercie.

Ik omschrijf mij zelf als daadkrachtig en oplossingsgericht waarbij het belang van medewerkers en opdrachtgevers op de eerste plaats komen.

Izabella Garczarek

Accountmanager
+31(0)6-21182982

Denk anders” Steve Jobs

Mijn naam is Izabella Garczarek. Vanaf 19 juni ben ik begonnen bij Progress. Mijn verantwoordelijkheden zijn: planning en coördineren.
Afgelopen jaren heb ik gewerkt voor commerciële bedrijven en andere uitzendorganisaties met dezelfde verantwoordelijkheid.

Samen met mijn collega’s van de planning zorg ik voor de dagelijkse planning en andere taken om er zeker van te zijn dat alles volgens de regels en overeenkomsten verloopt.

Ik wens iedereen een prettige werkomgeving.

 

 

Magdalena Salacinska

Accountmanager
+31(0)6-21181557

“Zelf heb ik altijd oog voor de zonnige kant van het leven”

Mijn naam is Magdalena, ik ben van Poolse afkomst en ik ben sinds 2007 Nederland.

Voordat ik bij Progress ben komen werken heb ik een soortgelijke functie bij een ander uitzendbureau gehad. Het vinden van de perfecte match tussen een uitzendkracht en een openstaande vacature geeft mij erg veel energie! Daarnaast streef ik ernaar om zowel onze uitzendkrachten als onze klanten een excellente service/begeleiding aan te bieden.

Wanneer ik ergens voor ga, zet ik mezelf voor 200% in om iedereen tevreden te krijgen.

Verder woon ik samen met mijn vriend en mijn vrije tijd besteed ik graag met lezen ,sporten en reizen!

Aneta Drynda

Recruiter
+31 (0)6-11864004

“Succes is een ladder, je kan het niet met je handen in je zakken beklimmen, ” – Philip Wylie

Mijn naam is Aneta Drynda en ik woon in ‘s-Hertogenbosch samen met mijn partner. Gedurende 5 jaar heb ik de werving en selectie van werknemers gedaan. Communicatie, ambitie, betrokkenheid en samenwerking zijn mijn belangrijkste waarden in mijn dagelijks leven. Ik denk dat de eerste stap om relaties op te bouwen is openheid, hartelijkheid en een glimlach. Het helpen om het juiste werk voor de kandidaten te vinden is de grootste tevredenheid voor mij en de feedback van hen dat ze tevreden zijn.

Jan Versantvoort

Huisvesting en wagenpark
+31 (0)6-10510248

‘Samen staan we sterk !!!’

Mijn naam is Jan Versantvoort, ben geboren en getogen in Sint Oedenrode.  In mijn vorige functies als inkoper, werkplaats chef en technisch beheerder gebouwen heb ik de nodige ervaring opgedaan. Deze ervaring komt in mijn huidige functie als beheerder bij Progress uitzendbureau BV goed van pas. Ik beheer het wagenpark en de woonhuizen van onze flexkrachten. Een veilige woonomgeving staat bij mij voorop. Ik ben daarom ook regelmatig te vinden in onze gecertificeerde woningen om inspecties te doen en werkzaamheden te verrichten. Het wagenpark zetten we efficiënt in en via een uitgekiende routing worden de uitzendkrachten bij hun (tijdelijke) werkgevers gebracht. Plezier in je werk hebben geeft mij een voldaan gevoel.

Mijn verdere hobby’s zijn het houden en tentoonstellen van postuurkanaries, handboogschieten, en vissen op karper.

Graag wil ik mijn ervaringen delen met een geweldig team collega’s van Progress.