Ons bevlogen team

Progress-Jan-HR_4864

Jan van der Wal

Senior Accountmanager
+31(0)6-53795949

‘Ik overtuig ondernemers er graag van dat Progress productie én rendement kan verhogen!’

Mijn naam is Jan van der Wal. Ik werk inmiddels al meer dan 10 jaar bij Progress Uitzendbureau B.V. in de functie van relatiebeheerder en houdt me voornamelijk bezig met het uitbouwen van ons dienstenpakket bij onze relaties.

Als relatiebeheerder adviseer en overtuig ik onze opdrachtgevers. Progress biedt hen veel kansen om hun productie én rendement te verhogen. Dit kan bijvoorbeeld door met flexkrachten te gaan werken. Dit creëert meer flexibiliteit op de werkvloer, omdat er gewerkt kan worden met een kleinere vaste kern en een grotere flexibelere schil. Op die manier gaan de bedrijfskosten mee met de omzet, waardoor het bedrijfsrendement optimaal blijft of zelfs verhoogd wordt. Ik adviseer opdrachtgevers ook over de veranderende wet- en regelgeving op het gebied van de inzet van flexkrachten. Progress neemt in dit proces een ontzorgende rol aan. Waar gewenst nemen we zaken van hen over.

Ik vind persoonlijk contact met onze relaties ontzettend belangrijk. Investeren in het opbouwen van een lange termijnrelatie die gebaseerd is op vertrouwen, staat bij mij hoog in het vaandel. Op die manier weet ik wat er speelt in de verschillende sectoren en kan ik erop anticiperen met mijn advies.

Karin Schreurs

Office Manager
+31(0)413-490088

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

Mijn naam is Karin Schreurs en woon in het mooie Limburg. In mijn vrije tijd ben ik bestuurslid van de harmonie en ben ik commissielid van de jeugdharmonie.

Ik heb in diverse commerciële functies gewerkt in Brabant en in Flevoland. De laatste 3.5 jaar bij een uitzendbureau als commercieel medewerker binnendienst. De uitzendbranche is mij dan ook niet onbekend en ga bij Progress Uitzendbureau aan de slag op de afdeling Commercie.

Ik omschrijf mij zelf als daadkrachtig en oplossingsgericht waarbij het belang van medewerkers en opdrachtgevers op de eerste plaats komen.

Jan Versantvoort

Huisvesting en wagenpark
+31 (0)6-10510248

‘Samen staan we sterk !!!’

Mijn naam is Jan Versantvoort, ben geboren en getogen in Sint Oedenrode.  In mijn vorige functies als inkoper, werkplaats chef en technisch beheerder gebouwen heb ik de nodige ervaring opgedaan. Deze ervaring komt in mijn huidige functie als beheerder bij Progress uitzendbureau BV goed van pas. Ik beheer het wagenpark en de woonhuizen van onze flexkrachten. Een veilige woonomgeving staat bij mij voorop. Ik ben daarom ook regelmatig te vinden in onze gecertificeerde woningen om inspecties te doen en werkzaamheden te verrichten. Het wagenpark zetten we efficiënt in en via een uitgekiende routing worden de uitzendkrachten bij hun (tijdelijke) werkgevers gebracht. Plezier in je werk hebben geeft mij een voldaan gevoel.

Mijn verdere hobby’s zijn het houden en tentoonstellen van postuurkanaries, handboogschieten, en vissen op karper.

Graag wil ik mijn ervaringen delen met een geweldig team collega’s van Progress.