Ons bevlogen team

Brigitte van der Vleuten – van Pelt

Teamleider Financiën en Controlling
+31(0)413-747630

‘Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!’

Sinds 2013 heb ik het geluk om in mijn woonplaats Sint-Oedenrode te kunnen werken als financieel manager bij Progress Uitzendbureau B.V. Progress Uitzendbureau is een eerlijk en transparant uitzendbureau. Dat vind ik fijn werken! Dankzij de flexibiliteit van de organisatie kan ik dit prima combineren met mijn gezin.

Ik ben mijn carrière begonnen als financieel medewerker bij Koninklijke Ahrend en vandaaruit doorgegroeid tot hoofd financiële administratie. Daarna heb ik een tijd als zelfstandig ondernemer gewerkt. Toch ben ik als gedreven en ambitieuze teamplayer het best op mijn plek bij Progress Uitzendbureau.

Naast mijn taken als financieel manager, beheer en optimaliseer ik onze processen en systemen om te blijven voldoen aan de juiste wet- regelgeving en de informatiebehoefte van onze opdrachtgevers. De meeste voldoening haal ik uit het werkplezier van een klein, gedreven team dat gemotiveerd is om elkaar te versterken en te laten groeien. Ik vind eerlijk en transparant zijn heel belangrijk. Het is niet alleen fijn om in zo’n sfeer te werken, maar ook voor bedrijven om er zaken mee te doen!

Aleksandra Chaszczewicz

Financieel Administratief Medewerkster
+31 (0)413-747630

‘Zonder plezier in het werk, is er geen plezier in het leven’

Mijn naam is Aleksandra Chaszczewicz. Ik ben oorspronkelijk afkomstig uit Polen en woon nu al geruime tijd in Den Bosch. Mijn 10 jarige, nederlandse, werkervaring binnen de uitzendbranche heb ik opgedaan in verschillende functies van data invoerder tot office manager.

Mijn doelstelling bij Progress Uitzendbureau is een betrouwbare ondersteuning te zijn voor de financieel administratieve afdeling. Daarnaast zorg ik voor de best mogelijke relaties met onze uitzendkrachten en administratieve afdeling. Het is belangrijk voor mij dat onze medewerkers altijd goed geïnformeerd zijn en in geval van twijfel goed op de hoogte worden gesteld.

Mijn voorkeur, het werken met mensen en het hebben van een positieve invloed op hun leven, via goede bemiddeling in de ingewikkelde uitzendwereld, geeft mij veel persoonlijk voldoening.

Mijn grote passie is politiek, in dit gebied ben ik dan ook afgestudeerd. Verder hou ik er van om mijn vrije tijd actief door te brengen in de frisse buitenlucht, veel plezier geven mijn ook lange avonden met goede boek.

Kasia Fuchs

Financieel Administratief medewerkster
+31(0)413-747630

“De pessimist ziet de moeilijkheid in elke mogelijkheid. De optimist ziet de mogelijkheid in elke moeilijkheid”   –  Winston Churchill

Positieve houding ten opzichte van mensen, werk en de wereld is mijn manier van leven.

Werken bij Progress geeft me de gelegenheid om de ervaringen die zijn opgedaan verder te ontwikkelen en te delen. Betrokkenheid en discipline van het werk is een belangrijk onderdeel van het administratieproces, waar bij ik mij voor 100% inzet. De zelfde instelling verwacht ik ook van anderen.

In elke branche is de basis voor succes goede communicatie, teamwork en actief streven naar de gestelde doelen. Als ik in de gelegenheid ben om het doel van de dag te bereiken of een glimlach op het gezicht van een ander persoon te bezorgen, beschouw ik deze dag als een succes.

Progress-Jan-HR_4864

Jan van der Wal

Senior Accountmanager
+31(0)6-53795949

‘Ik overtuig ondernemers er graag van dat Progress productie én rendement kan verhogen!’

Mijn naam is Jan van der Wal. Ik werk inmiddels al meer dan 10 jaar bij Progress Uitzendbureau B.V. in de functie van relatiebeheerder en houdt me voornamelijk bezig met het uitbouwen van ons dienstenpakket bij onze relaties.

Als relatiebeheerder adviseer en overtuig ik onze opdrachtgevers. Progress biedt hen veel kansen om hun productie én rendement te verhogen. Dit kan bijvoorbeeld door met flexkrachten te gaan werken. Dit creëert meer flexibiliteit op de werkvloer, omdat er gewerkt kan worden met een kleinere vaste kern en een grotere flexibelere schil. Op die manier gaan de bedrijfskosten mee met de omzet, waardoor het bedrijfsrendement optimaal blijft of zelfs verhoogd wordt. Ik adviseer opdrachtgevers ook over de veranderende wet- en regelgeving op het gebied van de inzet van flexkrachten. Progress neemt in dit proces een ontzorgende rol aan. Waar gewenst nemen we zaken van hen over.

Ik vind persoonlijk contact met onze relaties ontzettend belangrijk. Investeren in het opbouwen van een lange termijnrelatie die gebaseerd is op vertrouwen, staat bij mij hoog in het vaandel. Op die manier weet ik wat er speelt in de verschillende sectoren en kan ik erop anticiperen met mijn advies.

Karin Schreurs

Commercieel assistent
+31(0)413-747601

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!

Mijn naam is Karin Schreurs en woon in het mooie Limburg. In mijn vrije tijd ben ik bestuurslid van de harmonie en ben ik commissielid van de jeugdharmonie.

Ik heb in diverse commerciële functies gewerkt in Brabant en in Flevoland. De laatste 3.5 jaar bij een uitzendbureau als commercieel medewerker binnendienst. De uitzendbranche is mij dan ook niet onbekend en ga bij Progress Uitzendbureau aan de slag op de afdeling Commercie.

Ik omschrijf mij zelf als daadkrachtig en oplossingsgericht waarbij het belang van medewerkers en opdrachtgevers op de eerste plaats komen.

Magdalena Salacinska

Accountmanager
+31(0)6-21181557

“Zelf heb ik altijd oog voor de zonnige kant van het leven”

Mijn naam is Magdalena, ik ben van Poolse afkomst en ik ben sinds 2007 Nederland.

Voordat ik bij Progress ben komen werken heb ik een soortgelijke functie bij een ander uitzendbureau gehad. Het vinden van de perfecte match tussen een uitzendkracht en een openstaande vacature geeft mij erg veel energie! Daarnaast streef ik ernaar om zowel onze uitzendkrachten als onze klanten een excellente service/begeleiding aan te bieden.

Wanneer ik ergens voor ga, zet ik mezelf voor 200% in om iedereen tevreden te krijgen.

Verder woon ik samen met mijn vriend en mijn vrije tijd besteed ik graag met lezen ,sporten en reizen!

Jan Versantvoort

Huisvesting en wagenpark
+31 (0)6-10510248

‘Samen staan we sterk !!!’

Mijn naam is Jan Versantvoort, ben geboren en getogen in Sint Oedenrode.  In mijn vorige functies als inkoper, werkplaats chef en technisch beheerder gebouwen heb ik de nodige ervaring opgedaan. Deze ervaring komt in mijn huidige functie als beheerder bij Progress uitzendbureau BV goed van pas. Ik beheer het wagenpark en de woonhuizen van onze flexkrachten. Een veilige woonomgeving staat bij mij voorop. Ik ben daarom ook regelmatig te vinden in onze gecertificeerde woningen om inspecties te doen en werkzaamheden te verrichten. Het wagenpark zetten we efficiënt in en via een uitgekiende routing worden de uitzendkrachten bij hun (tijdelijke) werkgevers gebracht. Plezier in je werk hebben geeft mij een voldaan gevoel.

Mijn verdere hobby’s zijn het houden en tentoonstellen van postuurkanaries, handboogschieten, en vissen op karper.

Graag wil ik mijn ervaringen delen met een geweldig team collega’s van Progress.