Buitenlandse uitzendkrachten

Op zoek naar buitenlandse arbeidskrachten of uitzendkrachten? Progress Uitzendbureau B.V. werft buitenlandse uitzendkrachten voor verschillende soorten werkzaamheden naar Nederland. Wij werken voornamelijk in de sectoren:  bouw, productie, schoonmaak sector, vlees en agrarische sector, logistieke sector, assemblage en montage. Dit kunnen ook complete projecten zijn. Zo kunnen we de juiste mensen op de juiste plaats zetten en hopen we dat de buitenlandse uitzendkrachten in Nederland voor langere tijd kunnen blijven. U kunt de uitzendkrachten inlenen voor korte of voor langere periode.

De landen waar onze buitenlandse uitzendkrachten onder andere vandaan komen, zijn Polen, Litouwen, Letland, Tsjechië en Hongarije. Onze werkwijze is als volgt: zodra wij van u als werkgever vacatures ontvangen, laten wij onze buitenlandse uitzendkrachten naar Nederland toe komen. Deze Polen, Letten, Tsjechen, Hongaare en Litouwe zijn door ons geselecteerd. De buitenlandse uitzendkrachten hebben in hun eigen land al gesprekken gehad waarin wij bepalen in welke sector de werknemer het beste past. In Nederland volgt een gesprek over de werkzaamheden bij uw bedrijf en de huisregels. Vervolgens gaan onze uitzendkrachten bij u aan het werk en daar staat Progress Uitzendbureau B.V. in Nederland ook klaar voor de uitzendkracht .

Kunt u geen goede of gemotiveerde werknemers vinden en wilt u buitenlandse uitzendkrachten in zetten? Profiteer nu van de vele voordelen van buitenlandse uitzendkrachten. Kijk snel verder op deze website en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Neem contact met ons op via +31 (0)413490088 of info@progress-uitzendbureau.com