Buitenlandse arbeidskrachten

Op zoek naar buitenlandse arbeidskrachten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Sommige werkgevers kennen nog enige vrees wat betreft buitenlandse arbeidskrachten. Progress Uitzendbureau B.V. probeert zelfs deze werkgevers over de streep te halen om toch het avontuur aan te gaan met buitenlandse arbeidskrachten. De voordelen zijn talrijk, en er zijn geen nadelen aan de buitenlandse arbeidskrachten. Ons uitzendbureau is al vanaf 1999 actief en al die jaren zijn onze klanten zeer tevreden over onze buitenlandse arbeidskrachten die wij leveren.

Onze kracht is dat de buitenlandse arbeidskrachten uit Polen, Hongarije, Litouwen, Letland en Tsjechië komen en erg gemotiveerd zijn om in Nederland te werken. Voor hun begrippen hebben ze een hoog salaris en dat maakt hen erg gemotiveerd en enthousiast. En dat terwijl er voor het werk wat wij onze buitenlandse arbeidskrachten aanbieden nauwelijks Nederlandse werknemers te vinden zijn.

Als u meer wilt weten over onze werkwijze, onze buitenlandse arbeidskrachten wilt inhuren of contact met ons wilt maken: op deze website vindt u alles wat u zoekt.

Neem contact met ons op via +31 (0)413490088 of info@progress-uitzendbureau.com