Buitenlandse arbeiders

Op zoek naar buitenlandse arbeiders? Hard willen werken is een sterk punt van onze buitenlandse arbeiders. Progress Uitzendbureau B.V. vindt een hechte samenwerking tussen opdrachtgever, uitzendkracht en uitzendbureau cruciaal. Daarom hebben we een hecht team samengesteld dat gespecialiseerd is in het vinden en werven van buitenlandse arbeiders in Polen, Letland, Litouwen, Tsjechië en andere landen in Oost Europa.

Door onze mensen op de afdeling werving en selectie worden de buitenlandse arbeiders voor u geselecteerd en krijgen zij uitgebreide informatie over het werk wat zij gaan doen. In Nederland worden zij goed begeleid zowel door de planning als de mensen op de werving en selectie. Bovendien bent u verzekerd van een vervangende arbeidskracht indien uw ‘vaste’ arbeidskracht ziek mocht worden of de vaste arbeidskracht om een andere reden weg gaat. Uiteraard kunnen wij ook als het wat drukker is u bijstaan en kunnen we u een extra buitenlandse arbeider inzetten.

U bent gegarandeerd van buitenlandse arbeiders die over een goede mentaliteit beschikken, flexibel zijn, weinig tot geen ziekte verzuim kennen, een hoge productiviteit kennen, zeker, snel, en betrouwbaar zijn. Daarbij zijn wij 24/7 telefonisch bereikbaar om u de optimale flexibiliteit te kunnen bieden.

Wilt u onze buitenlandse arbeiders inhuren? Op onze website vindt u een formulier om een afspraak net ons te maken. U kunt er ook meer lezen over ons bedrijf en onze werkwijze of ons adres en telefoonnummer opzoeken. We zijn gevestigd in Flight Forum in Eindhoven

Neem contact met ons op via +31 (0)41349008 of info@progress-uitzendbureau.com.