Arbeidskracht polen

Wanneer u problemen heeft met het vervullen van uw vacatures omdat er bijvoorbeeld geen arbeiders in Nederland te vinden zijn die op uw vacature reageren, staat er altijd wel een arbeidskracht uit Letland, Litouwen, Tsjechië, Polen of Hongarije klaar die u kunt inhuren om deze vacature te vervullen. Daarnaast helpen wij u graag in piekperiodes.

Progress Uitzendbureau B.V. is een uitzendbureau dat inspringt in dit vacaturegat en helpt de juiste arbeidskracht uit Polen, Letland, Litouwen, Tsjechië of Hongarije te vinden. Voordat ze naar Nederland toekomen wordt eerst het CV doorgenomen, een referentie ingewonnen en de Engelse, Nederlandse en/ of Duitse taal gecontroleerd. Wanneer ze in Nederland aankomen worden de werkzaamheden en bedrijfsregels besproken. Ook op de werkvloer blijft Progress Uitzendbureau B.V. de arbeidskracht uit Polen, Letland, Litouwen, Tsjechië en Hongarije helpen met hun integratie op de werkplek.

De voordelen van Poolse en andere Oost Europeese werknemers van Progress Uitzendbureau B.V. zijn:
Een hoge productiviteit, korte en duidelijke communicatielijnen, meertalige projectleiders en flexibele uitzendkrachten die geen 9 tot 5 mentaliteit en natuurlijk een invulling van uw vacature.

Tevens hebben we op dit moment Oost Europese vakantiekrachten beschikbaar. Deze vakantiekrachten kunt u voor zowel inzetten per week of voor een aantal maanden. De arbeidskrachten die gedurende de vakantieperiode naar Nederland toekomen om te werken gaan vaak nog naar school en willen in Nederland een zakcentje bijverdienen. De Poolse, Hongaarse, Tsjechische en Letse arbeidskrachten kunt u nu aanvragen voor uw vakantieperiode.

Neem contact met ons op via +31 (0) 413490088 of info@progress-uitzendbureau.com