Ons bevlogen team

Ad van de Wildenberg

Algemeen Directeur a.i.
+31(0)6-22393901

‘Ga uit van de kracht van mensen, dan behalen ze de beste resultaten’

Samen met mijn team ben ik altijd op zoek naar de beste oplossing voor uw personeelsvraagstukken. Waar de uitzendbranche zich in het verleden richtte op het plaatsen van personeel is onze overtuiging dat tegenwoordig het plaatsen van personeel een resultaat dient te zijn van de inspanningen die wij als uitzendbureau leveren.

Brigitte van der Vleuten – van Pelt

Teamleider Financiën en Controlling
+31(0)6-49095504

‘Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd!’

Sinds 2013 heb ik het geluk om in mijn woonplaats Sint-Oedenrode te kunnen werken als financieel manager bij Progress Uitzendbureau B.V. Progress Uitzendbureau is een eerlijk en transparant uitzendbureau. Dat vind ik fijn werken! Dankzij de flexibiliteit van de organisatie kan ik dit prima combineren met mijn gezin.

Ik ben mijn carrière begonnen als financieel medewerker bij Koninklijke Ahrend en vandaaruit doorgegroeid tot hoofd financiële administratie. Daarna heb ik een tijd als zelfstandig ondernemer gewerkt. Toch ben ik als gedreven en ambitieuze teamplayer het best op mijn plek bij Progress Uitzendbureau.

Naast mijn taken als financieel manager, beheer en optimaliseer ik onze processen en systemen om te blijven voldoen aan de juiste wet- regelgeving en de informatiebehoefte van onze opdrachtgevers. De meeste voldoening haal ik uit het werkplezier van een klein, gedreven team dat gemotiveerd is om elkaar te versterken en te laten groeien. Ik vind eerlijk en transparant zijn heel belangrijk. Het is niet alleen fijn om in zo’n sfeer te werken, maar ook voor bedrijven om er zaken mee te doen!

Progress-Diane-HR_4799

Diane Kielenstijn

Financieel Administratief Medewerkster
+31 (0)413-747630

‘Het glas is altijd half vol in plaats van half leeg!’

Mijn naam is Diane Kielenstijn. Met mijn zoon van 17 (Louk) en een  dochter van 15 (Ymke) woon ik in Liempde.

Van origine ben ik eigenlijk medisch secretaresse. Deze functie heb ik ook enkele jaren na mijn studie aan de MEAO uitgevoerd.

Het leuke aan mijn functie binnen Progress Uitzendbureau is het omgaan met mensen. Daarom ben ik ook blij om bij Progress uitzendbureau te mogen werken. Je hebt hier zowel contact met de uitzendkracht als de opdrachtgever. De uitdaging om je 100% in te zetten voor de klant en uitzendkracht en samen met het team van Progress Uitzendbureau tot een win-win situatie te komen spreekt mij erg aan.

Verder ben ik een persoon die niet denkt in problemen maar in oplossingen. Ieder vraagstuk is een uitdaging!

In het weekend speel ik graag een wedstrijdje hockey. Doordeweeks maak ik mijn hoofd leeg in de sportschool.

Ik beschrijf mezelf als behulpzaam, resultaatgericht, accuraat en positief.

Aleksandra Chaszczewicz

Financieel Administratief Medewerkster
+31 (0)413-747630

‘Zonder plezier in het werk, is er geen plezier in het leven’

Mijn naam is Aleksandra Chaszczewicz. Ik ben oorspronkelijk afkomstig uit Polen en woon nu al geruime tijd in Den Bosch. Mijn 10 jarige, nederlandse, werkervaring binnen de uitzendbranche heb ik opgedaan in verschillende functies van data invoerder tot office manager.

Mijn doelstelling bij Progress Uitzendbureau is een betrouwbare ondersteuning te zijn voor de financieel administratieve afdeling. Daarnaast zorg ik voor de best mogelijke relaties met onze uitzendkrachten en administratieve afdeling. Het is belangrijk voor mij dat onze medewerkers altijd goed geïnformeerd zijn en in geval van twijfel goed op de hoogte worden gesteld.

Mijn voorkeur, het werken met mensen en het hebben van een positieve invloed op hun leven, via goede bemiddeling in de ingewikkelde uitzendwereld, geeft mij veel persoonlijk voldoening.

Mijn grote passie is politiek, in dit gebied ben ik dan ook afgestudeerd. Verder hou ik er van om mijn vrije tijd actief door te brengen in de frisse buitenlucht, veel plezier geven mijn ook lange avonden met goede boek.

Progress-Christa-HR_4757

Christa Strijker – van Zuidam

Teamleider Commercie
+31(0)6-51181008

‘Ik hecht waarde aan langdurige relaties en open en eerlijke communicatie.’

Mijn naam is Christa Strijker en ik woon in Wamel in het mooie Land van Maas en Waal. Ik ben getrouwd met Hans en heb een dochter Karlijn. Daarnaast hebben wij een aantal huisdieren waar we veel plezier aan beleven. In mijn vrije tijd luister ik graag naar muziek en bezoek ik regelmatig een concert. Daarnaast houd ik ervan om gezellig met vrienden te eten.

De afgelopen jaren heb ik gewerkt bij een aantal landelijke uitzendorganisaties in verschillende rollen, zoals regiomanager, key accountmanager en vestigingsmanager, die allemaal gericht waren op het optimaal ontzorgen van onze opdrachtgevers en partners. In deze rollen was ik verantwoordelijk voor het relatiebeheer, de kpi’s, budgetten etc. De ervaring die ik hierbij heb opgedaan zet ik nu in bij Progress Uitzendbureau B.V.

Ik omschrijf mezelf als een daadkrachtige, gedreven, positief ingesteld persoon die altijd op zoek is naar de juiste oplossing en naar mogelijkheden tot verbetering. Na een warm welkom bij Progress heb ik het hier inmiddels enorm naar mijn zin!

Progress-Jan-HR_4864

Jan van der Wal

Relatiebeheerder
+31(0)6-53795949

‘Ik overtuig ondernemers er graag van dat Progress productie én rendement kan verhogen!’

Mijn naam is Jan van der Wal. Ik werk inmiddels al meer dan 10 jaar bij Progress Uitzendbureau B.V. in de functie van relatiebeheerder en houdt me voornamelijk bezig met het uitbouwen van ons dienstenpakket bij onze relaties.

Als relatiebeheerder adviseer en overtuig ik onze opdrachtgevers. Progress biedt hen veel kansen om hun productie én rendement te verhogen. Dit kan bijvoorbeeld door met flexkrachten te gaan werken. Dit creëert meer flexibiliteit op de werkvloer, omdat er gewerkt kan worden met een kleinere vaste kern en een grotere flexibelere schil. Op die manier gaan de bedrijfskosten mee met de omzet, waardoor het bedrijfsrendement optimaal blijft of zelfs verhoogd wordt. Ik adviseer opdrachtgevers ook over de veranderende wet- en regelgeving op het gebied van de inzet van flexkrachten. Progress neemt in dit proces een ontzorgende rol aan. Waar gewenst nemen we zaken van hen over.

Ik vind persoonlijk contact met onze relaties ontzettend belangrijk. Investeren in het opbouwen van een lange termijnrelatie die gebaseerd is op vertrouwen, staat bij mij hoog in het vaandel. Op die manier weet ik wat er speelt in de verschillende sectoren en kan ik erop anticiperen met mijn advies.

Iris Derksen

Relatiebeheerder
+31 (0)6-21181558

‘Tevreden klanten, dat is mijn doel!’

Mijn naam is Iris Derksen, ik ben 27 jaar en kom uit Heesch.

In mijn vorige functies als planner en intercedent heb ik binnen de uitzendbranche al de nodige ervaring opgedaan. Deze ervaring komt in mijn huidige functie als relatiebeheerder bij Progress uitzendbureau BV goed van pas.

Het is voor mij een uitdaging om onze klanten tevreden te krijgen en te behouden. Ik luister goed naar de klantvraag en zal er alles aan doen om deze zo goed mogelijk in te vullen. Eerlijkheid staat bij mij hoog in het vaandel, ook wanneer ik helaas een ‘nee’ moet verkopen.

Thijs Elsendoorn

Teamleider Planning
+31 (0)6-25036895

Gemotiveerd en vrolijk personeel is een voor mij de key tot succes’

Mijn naam is Thijs Elsendoorn en ben woonachtig in Eindhoven samen met mijn partner en onze dochter.

Tijdens eerdere banen heb ik mezelf onder andere bezig gehouden met leiddinggeven, procesverbeteringen en heb ik de nodige commerciële ervaring opgedaan. In mijn functie bij Progress Uitzendbureau kan ik al mijn krachten bundelen om ervoor te zorgen dat we zowel de interne als externe klanten te verrassen met onze flexibiliteit en excellente dienstverlening. Ik krijg enorm veel energie van wanneer een team soepel functioneert, medewerkers en klanten tevreden zijn en we op een efficiënte manier onze werkzaamheden uitvoeren. In hectische en drukke periodes fungeer ik als een steunpilaar voor anderen en behoudt ik een helicopterview zodat alle werkzaamheden tijdig uitgevoerd worden.

 

Gosia Targonska

Recruiter / Planner
+31 (0)6-21182982

‘Elke dag is een nieuwe uitdaging’

Mijn naam is Gosia Targonska en ik kom uit Veghel. Vijf jaar geleden ben ik naar Nederland verhuisd vanuit Polen.
Voorheen heb ik anderhalf jaar bij Progress gewerkt als uitzendkracht in een productieomgeving.
Door deze kennis en mijn kennis van de Nederlandse en Engelse taal kan ik nu aan de slag als planner.

Mijn kennis wil ik gebruiken om mensen te helpen. Elke dag is een nieuwe uitdaging, er gebeurt altijd iets anders, deze diversiteit vind ik het leukst. Een andere reden waarom ik met plezier werk bij Progress: focus op samenwerking!

Persoonlijk ben ik heel actief! Ik hou van wandelen en fietsen. Op een dag ga ik The Great Canada Trail fietsen! 😉 Verder hou ik van audiovisuele kunst en alle dingen die apart zijn.

Urszula Kwiatkowska

Recruiter / Planner
+31 (0)6-10898788

‘Karma komt terug’

Mijn naam is Urszula Kwiatkowska en ik woon in Rosmalen samen met mijn familie.

Momenteel werk ik 6 jaar in de uitzendbranche. Grotendeels heb ik ervaring in administratie, financiën en werving en selectie van nieuwe uitzendkrachten. Het ondersteunen van afdeling planning en recruitment is mijn voornamelijkste focus binnen Progress Uitzendbureau. Toegewijd, doelgericht, verantwoordelijk en onconventioneel denken zijn mijn sterke punten.

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan DIY projecten en diverse activiteiten met mijn familie.

 

Jan Versantvoort

Huisvesting en wagenpark
+31 (0)6-10510248

‘Samen staan we sterk !!!’

Mijn naam is Jan Versantvoort, ben geboren en getogen in Sint Oedenrode.  In mijn vorige functies als inkoper, werkplaats chef en technisch beheerder gebouwen heb ik de nodige ervaring opgedaan. Deze ervaring komt in mijn huidige functie als beheerder bij Progress uitzendbureau BV goed van pas. Ik beheer het wagenpark en de woonhuizen van onze flexkrachten. Een veilige woonomgeving staat bij mij voorop. Ik ben daarom ook regelmatig te vinden in onze gecertificeerde woningen om inspecties te doen en werkzaamheden te verrichten. Het wagenpark zetten we efficiënt in en via een uitgekiende routing worden de uitzendkrachten bij hun (tijdelijke) werkgevers gebracht. Plezier in je werk hebben geeft mij een voldaan gevoel.

Mijn verdere hobby’s zijn het houden en tentoonstellen van postuurkanaries, handboogschieten, en vissen op karper.

Graag wil ik mijn ervaringen delen met een geweldig team collega’s van Progress.